Top

MTS Roller Info

Wilt U Af Van Littekens, Acné, Cellulitis, Rimpels En/Of Striae ?...

...Wilt U Ook Weer Een Gladdere En Een Stralende Gezonde Huid ?


Bestel Dan Direct Het Beauty Product Van 2012 Dat Ook Wordt Gebruikt Door: Angelina Jolie, Madonna en Daphne Deckers:


'DE MTS SKIN ROLLER' 

Heeft u al goede voornemens gemaakt voor 2012 ? Wilt u lekkerder in uw vel zitten ?
Bent u er ook zo klaar mee om uw nare plekjes, zoals littekens, rimpels, striae en  striemen te moeten bedekken op feestjes, tijdens diners, vakanties (denk aan bv zomerkleding) of romantische uitjes ? Dacht u dat u de enige was met deze "problemen" ? Zeker niet !
Ook bekende artiesten en acteurs/actrices kampen vaak met dit probleem.. artiesten als bv Angelina Jolie, Madonna en zelfs onze eigen Daphne Deckers willen niets liever dan een stralende en gezonde huid en zijn daarom overgestapt op de MTS ROLLER !


De MTS SKIN ROLLER kan u vanaf nu helpen !
Verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende maten van naaldjes !

Naaldjes ? Dat klinkt eng !?

U heeft volkomen gelijk.. naaldjes lijken eng.. echter verkopen wij MTS SKIN ROLLERS met naaldjes vanaf 0.2mm. Deze zijn erg klein en daardoor ook minder pijnlijk. Wij adviseren daarom ook beginnende klanten om met rollers van 0.2, 0.3 of 0.5mm te beginnen om zelf te ervaren hoe de roller op uw huid aanvoelt (ieder z'n huid is weer anders, gevoeliger dan die van een ander).  Zodra u gewend bent aan deze kleinere type rollers kunt u altijd overstappen naar een grotere type roller met langere naaldjes.
 


Note: Langere naaldjes zijn wel beter voor een betere perforatie van de huidlaag en de aanmaak van meer collageen.
 
Reacties van onze klanten:
Simone Gravendal:
Een maand geleden was ik op zoek naar een hulpmiddel om van mijn striae littekens af te komen na de geboorte van mijn dochter Ilse, ik had al wat informatie via diverse beautyblogs opgedaan en besloot een mts roller aan te schaffen. Ik gebruik nu inmiddels 4 weken de roller om de dag en het resultaat kan ik echt zien.. de huid is echt gladder geworden ! Ik ben zeer tevreden over deze mts skin rollers

Mevr. J. ten Boer: Op aanraden van een buurvrouw werd ik geattendeerd op de webshop: www.mtsrollerkopen.nl waar de rollers te koop op werden aangeboden. Al op jonge leeftijd kreeg ik last van rimpels en eindelijk heb ik de moed gehad er iets aan te gaan doen. Een chirurgische ingreep had ik geen zin in vandaar dat ik een mtsroller aanschafde. Uiteraard verwachte ik geen wondermiddel maar eerder een hulpmiddel om mijn probleem enigzins te verminderen.. en dat deed het wonderlijk genoeg ! Vriendinnen dachten dat ik ingrepen had ondergaan en zagen dat ik echt weer straalde, nou een beter compliment kon en kan ik me niet wensen !

Hans Groothuis: Een mts-skin-roller leek me meer een vrouwen-product .. totdat een goede vriend mij vertelde dat de roller ook erg geschikt is voor littekenweefsel. Ik besloot er 1 aan te schaffen met de infadolan creme. Al binnen 1 dag had ik mijn bestelling binnen, dat begon dus al goed. 3 dagen na ontvangst van mijn bestelling ben ik 's avonds begonnen met het rollen op mijn been waar het litteken zat. Na het rollen smeerde ik dit gedeelte in met de bestelde creme. De volgende dag was ik erg benieuwd of ik al wat kon zien.. ik kon natuurlijk weten dat ik niet zo snel resultaat zou kunnen verwachten. We zijn nu 23 dagen verder.. en ik kan echt zien dat het littekenweefsel zich aan het herstellen is.. wonderbaarlijk ! Ik van van plan een grotere naaldlengte (de 1.5) te gaan bestellen volgende week voor nog meer resultaat.

Mevr. G de Bakker-Veenstra: In een programma op RTL4 zag ik hoe de MTS Skin Roller werd gebruikt bij het behandelen van acné littekens.. al snel kwam ik uit bij de webshop www.mtsrollerkopen.nl waar deze roller voor een betaalbare prijs werd aangeboden.  Ik bestelde de roller op vrijdagmiddag met iDeal, de volgende dag belde de postbode al aan om mijn bestelling te bezorgen, echt geweldig snel. Ik had een 0.2 en een 1.0mm roller besteld zodat ik direct het verschil van 2 rollers kon testen. ik kan zeggen dat de 0.2mm erg goed is om uit te proberen hoe de roller reageert op je huid. de 1.0mm is een zeer goede aanvulling hierop en komt wat dieper in de huid met de naaldjes. Op sommige plekken gebruik ik nog steeds de 0.2 omdat die wat gevoeliger zijn. Ik ben zeer tevreden over dit hulpmiddel en de snelle levering ! aanrader voor iedereen die met hetzelfde probleem als ik heb kampt.

 

 De MTS Skin Roller helpt bij Rimpels 
 
De MTS Skin Roller helpt bij Acné littekens
 De MTS Skin Roller helpt bij Cellulitis
 De MTS Skin Roller helpt bij Littekenweefsel
 De MTS Skin Roller helpt extra collageen aan te maken
 De MTS Skin Roller is ook een anti-aging hulpmiddel
 De MTS Skin Roller helpt met het verminderen van striemen
 De MTS Skin Roller helpt met het verminderen van striae
 De MTS Skin Roller helpt bij een zonbeschadigde huid

 De MTS Skin Roller helpt bij een verouderde huid
 De MTS Skin Roller helpt bij Aangezichts en Decolleté rimpels
 

 

Dit Is Het Product Dat Ik Zocht !
Wat Is De Prijs En Hoe Kan Ik Dit Product Direct Bestellen ?


De adviesprijs van deze MTS SKIN ROLLER is 92,90 euro (79,95 + 12,95 30ml creme)
Uw bespaart maar liefst: 45,90 EURO !!! (= 51% KORTING)

Wij willen u dit product vandaag echter aanbieden
voor slechts 47,- INCLUSIEF GRATIS 30ML CREME !


Let op: Deze tijdelijke aanbieding kan elk moment van de webshop worden gehaald !

Er zijn momenteel nog 50 7 mts rollers beschikbaar !