Top

Titanium MTS Roller 2.0 mm

41% Korting
  • Titanium MTS Roller 2.0 mm
€ 79,95
47,00
per stuk

Titanium MTS Roller 2 mm

 
Wilt u een jonge, strakke, egale huid? Dan is de titanium Micro Needling roller iets voor u!
De roller met extra lange naaldjes van 2 mm mag alleen op het lichaam gebruik worden en is erg effectief bij cellulitis en striae.  
 
Een Micro Needling roller werkt door middel van Micro Needling Therapie. Honderden fijne medische naaldjes prikken in de huid waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Tevens stimuleert deze Micro Needling roller de celregeneratie.
De verbetering na behandeling van cellulitis en striae met crèmes of de laser is erg beperkt. Daarom gebruiken verschillende artsen sinds een aantal jaar de Micro Needling roller tegen zwangerschapsstrepen.
De Micro Needling roller is niet alleen effectief, maar ook erg makkelijk in gebruik. Na het aanbrengen van een huidverdovende EMLA-creme die u kunt verkrijgen via uw huisarts kunt u meteen beginnen met de behandeling. In tegenstelling tot bij andere methodes bestaat er geen risico op pigmentverlies.
Het gebruik van een Micro Needling roller is huidvriendelijker en goedkoper dan lasertherapieën. Bovendien is de behandeling geschikt voor elke leeftijd en voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid.
 
Een makkelijke behandeling met zichtbaar resultaat.

GEBRUIK DE 2 MM ROLLER NIET IN HET GEZICHT !


Verwachte levertijd: 1 werkdag